Min Familie

Jeg blev gift med Jytta i 1961, og vor første datter, der blev kaldt Naja, blev født samme år. I 1964 kom Tina til verden, og så var vi en familie på fire medlemmer. Da vi boede i en toværelsers lejlighed i Tårnby på Amager blev pladsen efterhånden trang, og vi måtte forsøge at skaffe mere plads.

Det blev til et hus i Vallensbæk, og her voksede børnene op, gik i skole og senere  i gymnasiet. De fik også en videregående uddannelse, og i mellemtiden fandt de selv noget at bo i, så nu har vi plads nok.  Tina var hesteinteresseret, og ses her med Naja i baggrunden. De er begge blevet gift, og Tina og hendes mand Christian har lille Andreas, så nu har vi også et barnebarn at være stolte af og glade for. Vil du vide hvorfor vi er stolte, så hør her hvor Jytta og vort 2½ år gamle barnebarn snakker sammen. Og i 1999 har vi tilmed fået endnu et barnebarn. En pige der hedder Anna - Så nu får Andreas en at lege med. Men hun skal lige blive lidt større først. Desværre må hun undvære sin mormor, for i september 2001 skete det der venter os alle, og jeg blev alene efter 40 års ægteskab.

Så kort kan de 40 år, lidt mere end det der også kaldes en menneskealder, beskrives, men der har været mange mellemstationer på vejen. Der har både været alvor og glæde, bekymring og lettelse. Men et er sikkert. Det er ikke til at forstå hvor den tid blev af.

Syntes du beskrivelsen var for kort ? Så vil jeg da gerne bidrage med noget mere. Følg denne link for at høre mere om vort hus, eller denne link der vil bringe dig til vort fritidshus i Sverige. Og måske vil du høre om mine hobbies, der har omfattet mange forskellige emner, fra modelflyvning til slægtsforskning ved hjælp af computer.

Tilbage til forsiden

Redigeret 14 april 2002